Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Jak připravit nejlepší svařené víno? Kromě kvalitního vína nesmí chybět plátek citronu a správná směs voňavého koření
Jak na dokonalé perníčky krok za krokem: Důležité je odležení těsta, správná tloušťka vyválení i délka pečení
6 foto Hodnocení 2× Jak svařit červené víno: Tradiční svařák nesmí nikdy vřít, víno jen zahříváme
Hodnocení 23× Jak připravit punč: Vsaďte na kvalitní víno, čerstvé ovoce a experimentujte s kořením
Pět druhů potravin, které vás zahřejí: Podzimní chlad zaženou luštěniny, dobře zvolená polévka i ořechy
5 foto Hodnocení 10× 7 častých chyb při dochucování jídel: Ochutnávejte a koření používejte s citem
Bylinky na maso, které nesmějí chybět na vaší zahrádce. Právě teď je vhodný čas sázet například tymián nebo majoránku
4 foto Hodnocení 178× Jak zpracovat bedly? Kromě oblíbených řízků je můžeme přidat do gulášů, polévek nebo do houbového koření
Hodnocení 40× Jak ochutit mleté maso? Vybrali jsme pro vás nejvhodnější možnosti k ochucení jídel z mletého masa
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
8 foto Holka u plotny radí: Domácí zázvorové kostky s pomerančem a kurkumou skvěle ochutí čaj i vodu a dodají vitaminy