Kam a za kolik na husu v Praze? Těchto 7 restaurací nabízí parádní menu za zajímavé ceny, nebudete litovat
Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
6 foto Hodnocení 14× Jak pěstovat a rozmnožovat rýmovník. Co potřebuje na jaře, aby se mu dařilo
12 foto Hodnocení 13× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
12 foto Hodnocení 19× Desatero rad na téma křen: Jak ho správně zpracovat a zařadit do jídelníčku
3 foto Hodnocení 28× Jak pěstovat mateřídoušku. Oblíbená bylinka našich babiček krásně provoní náš domov
7 foto Hodnocení 8× Jaké bylinky dát do bylinkové zahrádky? 15 rostlin, které se vyplatí pěstovat
Hodnocení 62× Kdy je nejvhodnější doba ke sběru jednotlivých částí pampelišky a jak je zpracovat
4 foto Hodnocení 6× Plicník lékařský kvete brzy na jaře a patří mezi oblíbené bylinky našich babiček
4 foto Hodnocení 79× Netřesk na zahradě: Péči nepotřebuje skoro žádnou, ceněný je pro léčivé účinky
Hodnocení 31× Květy měsíčku lékařského jsou krásné i užitečné. Jejich cenné vlastnosti může využít každý
4 foto Hodnocení 21× Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Hodnocení 62× Rakytník je považovaný za zázrak Sibiře. Víte o jeho léčivých účincích a způsobech využití celé rostliny? Vyzkoušejte olej, sirup nebo džem
Královské chutě: Princezna Diana ujížděla na paprikách plněných směsí z vařené rýže, cuket a žampionů a posypaných parmazánem
Kosmatice aneb Smažené pochoutky z květů černého bezu: Vynikající jsou ve sladké i slané verzi, třeba v sýrovém těstíčku
11 foto V centru Prahy se nabízí pečená zmrzlina. Sicilskou specialitu si pochvaluje i moderátor Rey Koranteng