Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,76 g |
Tuky | 1,42 g |
Vláknina | 28,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Léčivý elixír při nachlazení a chřipce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q827
Moje poznámka
Léčivý elixír při nachlazení a chřipce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q827
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 21 minutami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 39 minutami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 45 minutami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 3 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 3 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 4 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 4 hodinami
Tématické fráze:
výluh z česneku,
elixír z česneku,
česnek na nachlazení,
česnek proti chřipce,
chripka recept,
česnek recepty nachlazení,
česnek výluh,
česnek nachlazení,
citron česnek proti nachlazení,
postup na výluh z citronu a česneku,
česnek proti nachlazeni,
cesnek pri nachlazeni,
elixír s česneku,
elixír z česneku a a citronu,
elixyr z česneku a citronu,
priprava česneku pro nachlazení,
česnek na nachlazení,
elixír proti chřipce,
cesnek pri chripce,
elixír na chřipku
Suroviny:
česnek český,
citron,
voda
Komentáře (2)