Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
5 foto Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť
9 foto Karlovarské minerální prameny, které léčí: Ochutnat můžete horké Vřídlo, oblíbený pramen Mlýnský i chladnější Štěpánku
5 foto Hodnocení 14× Proč dávat minerálku do palačinek: Perlivá voda zajistí palačinkám nadýchanost
8 foto Vánoční atmosféru zvýrazní i nealko koktejly: Ten vanilkový je osvěžující a citron mu dodává šmrnc
5 originálních způsobů, jak využít prázdné pet lahve: Udělejte z nich větrník, záhon nebo rafinovanou past na vosy
Retro okénko: Máslové Bebe sušenky se vyrábějí již od 50. let minulého století a dodnes se používají do mnoha dezertů
V pražských restauracích „frčí“ na Vánoce šneci: Nejlevnější jsou na Malé Straně. Za porci zaplatíte 199 Kč
Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 spagetka 30 min