Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
6 foto Hodnocení 4× Jak udělat kuličky do bubble tea? Pokud nemáme tapiokové perly, pomůžeme si jinak
6 foto Hodnocení 13× Na co je dobrá horkovzdušná fritéza? Lze v ní smažit, péct, grilovat i ohřívat
9 foto Hodnocení 1× Tyčový mixér a jeho využití v kuchyni: Malý pomocník vám ušetří spoustu práce
14 nejmodernějších funkcí lednic: Bez vaší námahy zničí bakterie, zajistí čerstvou zeleninu nebo přehrají film
Divoké římské Saturnálie aneb Jak se hodovalo během starověkých „Vánoc“: Pečivo ve tvaru genitálií, obětní prase a víno hrály prim
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
Kuřecí prsa rolovaná se sušenými rajčaty a kapary Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 Marie Svarcova 35 min