Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Pečené brambory se sýrem a slaninou v horkovzdušné fritéze: Křupavou lahůdku máte za chvilku a vyjde na pár korun
8 foto Hodnocení 55× Jak upéct brambory? Řiďte se několika jednoduchými radami a budou krásně křupavé
Video Hodnocení 12× Jak udělat křupavé brambory v troubě? Báječně chutnají s kořením i s bylinkami
Hitem internetu je smashed potato salad. Křupavý salát z mačkaných brambor se speciálním dresinkem je svěží a lehký
7 foto Hodnocení 12× Plněné brambory pečeme s nádivkou a podáváme jako přílohu nebo i hlavní jídlo
Valašské pečáky: Dozlatova upečené křupavé brambůrky potřené česnekovou směsí, to je jednoduchý a levný oběd
Krakowski kumpir: Obří pečené brambory z polských trhů se plní opraženou slaninou a smaženou cibulkou, báječně voní i chutnají
Hodnocení 7× 7 x bramborové přílohy: Výborně doplní hlavní chod a skvěle si na nich pochutnáte i jen tak
Hodnocení 224× Brambory v horkovzdušné fritéze: Jak na křupavé hranolky i rovnoměrně opečené americké brambory
Hodnocení 10× Pět nejlepších jídel k táboráku: Opečte si u ohně jablka, kynuté těsto nebo brambory
5 foto Hodnocení 163× Jak připravit pečené brambory v troubě? Nejlepší křupavou přílohu získáte bez loupání brambor
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc
Hodnocení 20× 7 nejlepších receptů z nových brambor. Na nové brambory se vždy těšíme - skvěle chutnají a příprava je snadná
Hodnocení 36× Jak zacházet s ranými bramborami, aby si zachovaly co nejvíce vitamínu C. Lze je využít v domácí lékárně i v kosmetice
Domácí pěstování: Vyvýšený záhon se dá vybudovat i na balkonu či terase. Těchto 5 vrstev v něm podpoří bohatou úrodu
Domácí lančmít podle Milady je lepší než ten z konzervy. Stačí jen bůček a správné koření, příprava je pak snadná
Husitský vojevůdce Jan Žižka jedl během vojenského tažení hlavně sušené maso s tvrdým chlebem, zapíjel to pivem