Krémové těstoviny s kuřecím masem: Šťavnaté kousky masa, restovaná zelenina a jemná omáčka jsou zárukou dokonalé chuti
Luxusní kuřecí křídla jako z grilu: Stačí horkovzdušná fritéza, dobrá marináda a neudělat pár běžných chyb
6 foto Hodnocení 127× Jak dlouho se peče bůček? Poradíme, jaká je nejlepší teplota i délka pečení
8 foto Hodnocení 33× Co všechno zvládne remoska? Překvapí vás, jak moc rozmanitá jídla umí připravit
5 foto Hodnocení 4× Jak připravit moravského vrabce? Šťavnaté maso voní dokonale kmínem a česnekem
7 foto Hodnocení 5× Co udělat ze zbytků masa? Využití zbytků v kuchyni je praktické, přesvědčte se
9 foto Hodnocení 13× Chyby při pečení drůbeže: Nebojte se většího množství koření a pečte pozvolna
6 foto Hodnocení 60× Desatero rad na téma pečení v sáčku: V pečicím sáčku upečete maso i zeleninu
7 foto Hodnocení 34× Desatero rad na téma pečené maso: Naučte se triky pro šťavnatý a chutný výsledek
4 foto Hodnocení 353× 3 chyby při pečení husy: Jak docílit měkkého a šťavnatého masa i křupavé kůrky
7 foto Hodnocení 24× Co podávat s bramborovými knedlíky? Ty nejlepší kombinace známe od našich babiček
9 foto Hodnocení 33× Jak připravit vepřovou kýtu? Od smažení po pečení, inspirace pro každodenní vaření
Myjete vajíčka koupená v obchodě? Pozor na to, varuje farmářka Alena Jalůvková, můžete si zadělat na zdravotní malér
Pečené uzené stehno, plněné sýrem, slaninou, cibulí a česnekem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 RubyRom 40 min