Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Buchta za babku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 5. 2010 20:07

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 121 kJ / 3 136 kcal
Bílkoviny51,89 g
Tuky107,68 g
Vláknina8,75 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 354 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy485,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dadulka

16. 6. 2010 14:21

Dělala jsem jí taky, polevu jsem vařila asi tak 8min. od doby varu. Prostě podle svýho. Je fakt dobrá.:yes:

Jinak DANILLO - píšou tam, že jí prostě vyklopíš, necháš vystydnout, pak jí dáš zpět do srnčího hřbetu, propícháš a polejváš. Je to lepší to tam vrátit, protože ta poleva je dost tekutá :yes::yes:

aranosi

26. 5. 2010 16:35

:-K+8:yes:

DANILLA

26. 5. 2010 13:27

urcite vyzkousim.jen nerozumim tomu "prochladlou formu vrátit zpět do formy".neni tam chybička?

yanull yanull

26. 5. 2010 13:02

Moc pěkná buchtička - mňam- skořice i jablíčka:-p a ještě mám jeden dotaz, když tato je za babku, bude i nějaká za dědečka? ;-) Posílám bodíka. :yes::-K

HankaPu HankaPu

26. 5. 2010 12:13

Vypadá pěkně a určitě bude i dobrá:yes::yes: +

AniCiz

25. 5. 2010 21:03

:yes:..jak asi má být hustá ta poleva?resp.jak dlouho se vaří?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: zababku.cz vaření za babku buchta do formy moučníky za babku jak vyklopit buchtu buchta do srnčího hřbetu za babku.cz biskupský chlebíček recept buchta do formy na biskupský chlebíček biskupská buchta buchta v srnčím hřbetu vyklopení buchty recepty zababku jak dlouho péct biskupský chlebíček dortova buchta buchta z hlávkového zelí buchta.do.formy recepty.zjablek jak vyklopit buchty jablečné babky

Suroviny: máslo, mouka polohrubá, vejce, cukr, prášek do pečiva, sůl, džus jablečný, cukr hnědý, skořice mletá, citron, šlehačka

TopRecepty.cz

Buchta za babku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xr6v