Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pštros s cuketou, žampiony a kapary

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 4. 2011 17:23

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 343 kJ / 799 kcal
Bílkoviny142,39 g
Tuky14,87 g
Vláknina5,09 g
Cholesterol 326 mg
Sodík 709 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy22,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chudakpstros chudakpstros

11. 1. 2021 17:30

chudák pštros :(

mysulka mysulka

15. 4. 2011 10:22

:yes: krásný recept i fotky, i když jsem pštrosa taky ještě nejedla:-K

maris maris

14. 4. 2011 19:03

Děkuji za milé komentáře a bodíky:-):-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 4. 2011 07:42

Jééé,tak to bych také ráda ochutnala a tento receptík vypadá moc dobře;-):-p+1:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 4. 2011 07:32

Nádherný recept a fotečky...jako vždy!:yes::yes:

marcik marcik

14. 4. 2011 07:10

+:yes:pěkný recept, pštrosí maso můžu lehko sehnat, ale doma budu muset říct že je to telecí;-), až to sní, pak jim to řeknu. Takhle jsem je nakrmila srnčím masem a moc jim chutnalo:-D

Bibinka Bibinka

13. 4. 2011 21:31

Maris, ještě nikdy jsem pštrosí maso nejedla, ale běžně ho neprodávají. Jednou jsem ho viděla v Globusu v Č.Budějovicích a to mě nějak nenapadlo. Ale máš to krásný a ta barva té šťávy, to je nádhera a jistě je to i dobré. Máš 11.bod:yes:

ivulinka ivulinka

13. 4. 2011 20:24

Nikdy jsem tohle maseno nejedla, ale na tvých fotkách to vypadá na bezva baštu:yes:

maris maris

13. 4. 2011 20:15

Děkuju:-), já vím, že pštrosí maso není zrovna běžně ke koupi, koupila jsem ho dnes na Farmářském trhu. Šlo by ale nahradit tím zmiňovaným hovězím.

Eliza Eliza

13. 4. 2011 19:48

Měla jsem období, kdy jsem se na pštrosa vážně chystala...pak jsem ho nesehnala a zapomněla...:-8 Musím se na to zase zaměřit, vypadá to bezvadně.:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 4. 2011 18:52

:-))Jsem na tom stejně,jako Rebeka;-)Ale recept i foto jsou špičkové:-p+:yes::yes:A šťávička je nádherná:-*mňam:yes:

rebeka rebeka

13. 4. 2011 18:44

pštrosa jsem nejedla a asi ani neochutnám,neb ve zdejším kraji pštrosů nět:-//:no::-D:-D nicméně foto jak z gastro časopisu:-K:-K:-Kpřekrásné:yes::yes::-8:-K:-K:-K

srettka

13. 4. 2011 18:18

Hmmmmm mňáám, pštrosík, to já můžu:-p Chutná jemně po játrech a je to masíčko éňo ňůňo:-p divočinu z něj necítím, protože tu já pro svou specifickou chuť zrovna dvakrát nemusím:-)
Takže ode mne rozhodně bod, protože to ještě ke všemu vypadá velmi lákavě a parádně:yes::yes:

maris maris

13. 4. 2011 18:16

chocolate: myslím, že jsi to vystihla nejlíp. :-)Já jsem úmyslně nedávala moc koření, jen sůl, pepř, abych nepřetloukla chuť masa a pikantnější tečka jsou tam jen kapary.

zizala zizala (moderátorka)

13. 4. 2011 18:13

Vypadá to hezky, pštrosí ani klokaní maso jsem ještě nejedla:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pštros recepty pstros recept jak chutná kapary recepty ze pštrosa recepty pštros recept pštros pstros - recepty maso ze pstrosa vaříme z pštrosa recepty z pstrosa recept na pštrosa vaříme pštrosa reecepty pštros jak chutna pštros pštros recepty z cukety recepty s kapary recepty z pštrosího masa menší pštros pštrosi klizka

Suroviny: maso pštrosí, cibule šalotka, česnek, žampióny, kapary, cuketa, nať cibulová, bujón, mouka, sůl, pepř, máslo, olej

TopRecepty.cz

Pštros s cuketou, žampiony a kapary

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RMGq