Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
7 foto Hodnocení 22× Jak uvařit pórkovou polévku? Bleskově připravená polévka výtečně chutná s krutonky
7 foto Hodnocení 11× Jak uvařit pórkovou polévku? Krémová varianta s krutonky krásně zasytí i zahřeje
5 foto Hodnocení 7× Jak vysazovat pórek, aby měl co nejdelší bílou část? Co dopřát póru na zahradě
5 foto Hodnocení 7× Jak krájet pórek několika způsoby? Zpracujte ho na kolečka, kostičky i nudličky
5 foto Hodnocení 23× Jak pěstovat pórek? Má rád výživnou půdu a dostatek vláhy, na teplotu není náročný
5 foto Hodnocení 8× Pór na zahradě: Patří mezi nejoblíbenější druhy zeleniny, na teplotu není náročný
Pórek jako mozeček: Levné a rychlé jídlo báječně chutná, navíc masový „detox“ po Vánocích prospěje tělu i peněžence
Hodnocení 5× Pór a jeho pěstování: Oblíbená zelenina příjemné chuti je na péči nenáročná a dovede vylepšit mnoho jídel
Polský královský salát: Řapíkatý celer v kombinaci s vařenými vejci a kousky kompotovaného ananasu chutná božsky
18 foto Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace
Hodnocení 54× Jak dusit zeleninu. Na základní způsob úpravy je ideální použít hrnec se silným dnem a poklicí
Japonský cheesecake: Je jednodušší než slavný americký bratříček, nadýchaný jako suflé se rozplývá na jazyku a božsky chutná
9 foto Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní