Pudinkový moučník bez mouky

JaneeS Kuchařka:

Moučníky , Dia a bezlepkové, Řezy 20 názorů

Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů
55

Suroviny

3 vajíčka
4 sáčky pudinku (máme nejraději vanilkové,jahodové)můžete ovšem použít i jiné příchutě pudinku
15 dkg cukru krystal
1,5 dcl oleje
1 prášek do pečiva
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny smícháme dohromady a vlijeme na plech.

Poznámka

Puding se nevaří jen se to sype jako místo mouky. Není tam mouka takže je buchta vhodná i pro bezlepkovou dietu. Plech se nevymazává a nevysypává moukou. Buchta jež se nezdá je velice chutná. Každý podle chuti si může i ochutit marmeládou či čokoládovou polevou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 645 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pudinkový moučník bez mouky

  • Pawlinah Pawlinah(neregistrovaný)

    Ahoj, pekla jsem při 160°C cca 40 minut....a jaká bude teprve uvidíme, zatím chladne a vypadá celkem dobře :-8

    Odpovědět

  • Jamka Jamka

    mě z toho vylezlo něco úplně jiného než na obrázku :D já jsem do toho ještě dala kompotované merunky a nesladila jsem ji tolik, chuťově to špatné není, v pondělí proběhne zkouška v práci :))))

    Odpovědět

  • soytere soytere

    Ale furt nikdo neříkal na kolik a jak dlouho se to peče :-(

    Odpovědět

  • Jarka Jarka(neregistrovaná)

    no dnes sem ji skoušela,je dobra,ale musim to ještě vychytat,prosim na jak dlouho seto peče:-K

    Odpovědět

  • Věra Věra(neregistrovaná)

    Tak jsem jí zkusila. Dělala jsem z pudinku lískový oříšek. Je naprosto výborná. Krásně vyběhla a je vláčná. Syn celiatik se naní vrhl a můžu začít péct znovu:-D

    Odpovědět

  • lucie lucie(neregistrovaný)

    Dělala jsem tuto buchtu a použila jsem citron.puding a to je luxus chutná jak citronová babeta :yes:

    Odpovědět

  • Nika Nika(neregistrovaná)

    Také bych prosila na kolik a jak dlouho péct na tom plechu?

    Odpovědět

  • anička anička(neregistrovaná)

    Poprvé, když nás jí dělalo víc, povedla se skvěle.:-)) Zkusila jsem jí sama a už to taková sláva není. :-(:-( Nevyběhla moc a na povrchu "křupe". Takže aby se příště povedla.. na kolik mám rozehřát troubu a jak dlouho péct? :-O:-O:-):-)

    Odpovědět

  • Azeret Azeret(neregistrovaný)

    Zkuste tuto bezlepkovou buchtu s pudingy bez lepku od Amylonu. Český výrobce má novinky - pudingy jsou vynikající, mají jemnou konzistenci a silné aroma. Skvělý je taky jogurtový puding, který jsem dělala s horkými malinami.:-D

    Odpovědět

  • Jůřa Jůřa(neregistrovaná)

    Buchtu jsme zkoušeli ale v remosce,celkem se vyvedla ,ale dělali jsme z čokoládového pudinku a je výborná,vláčná atd.. V remosce sice vyskočí a přichytne se ale to e dá čímkoli zamaskovat.:yes::yes:

    Odpovědět

  • sikezka sikezka

    Mi se prostě nedaří, již jsem jí zkoušela několikrát i v pekárně a vždy klesne. Nevím co dělám špatně ;-(

    Odpovědět

  • Jana Jana(neregistrovaná)

    Já dělám tu samou, ale z čoko pudinků. Na vrch vyšlehat 2 šlehačky se 2 ztužovačema a pak zašlehat 2 tvarohy. Vrch posypat hořkým kakavem. Kdo to u nás jedl, bral si zrovna recept. Bez mouky je to velice lehký moučník. :-)

    Odpovědět

  • Martina Martina(neregistrovaná)

    romka:
    a co takhle nalít do dortové formy, po upečení rozkrojit, namazat vyšlehaným tvarohem, přiklopit, vršek znovu namazat a posypat grankem.. :yes::yes:

    Odpovědět

  • romka romka(neregistrovaná)

    zkoušela jsem banánové pudinky a ještě jsem dala na vrch kousky banánů. :-)měla jsem strach, co to udělá a buchta je vláčnější, mokřejší ;-)
    měla jsem strach, že se buchta připeče a vůbec:yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    :-O:-p....+1:yes:

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo