Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Prdelačka z jelita: Chutná jak opravdová zabijačková polévka, přitom stačí přidat jen vývar a pár ingrediencí
8 foto Hodnocení 3× Prdelačka z jelita: Polévka, kterou si můžeme připravit kdykoliv i bez zabíjačky
Vynikající polévka prdelačka z kroupového jelítka chutná jako na zabijačce, přitom ji doma připravíte snadno a rychle
4 foto Hodnocení 18× Jak uvařit zabíjačkovou polévku v domácích podmínkách a jaké suroviny do ní použít
Česká specialita: Oblíbenou polévku prdelačku si snadno uvaříme i doma v paneláku. Potřebujeme k tomu jen pár surovin od řezníka
6 foto Zabijačkové hody 2023: Kam se v Praze a v jejím okolí vydat na nejlepší jitrničky, prdelačku a tlačenku
Co se jedlo na Moravě v době příchodu Cyrila a Metoděje? Hospodyňky připravovaly kaše z luštěnin a chleba „solily“ popelem
20 foto Navštívili jsme novou cukrárnu Zdeňka Pohlreicha: Objednat si z Café Imperial Dolce můžete dorty a pečivo přes internet
Vepřové koleno pečené na červeném zelí si ihned oblíbíte: Chuť medu a vůně skořice dělají z české klasiky luxusní pokrm