Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Kapří kost i zrnko čočky. Udusit se můžete rychle. První pomoc je přitom snadná, když víte, jak ji provést
Vánoční otevírací doba obchodů: Kde nakoupíte na Štědrý den či svátky a na co si dát pozor na Silvestra a Nový rok
Prdelačka z jelita: Chutná jak opravdová zabijačková polévka, přitom stačí přidat jen vývar a pár ingrediencí
8 foto Hodnocení 12× Prdelačka z jelita: Polévka, kterou si můžeme připravit kdykoliv i bez zabíjačky
Vynikající polévka prdelačka z kroupového jelítka chutná jako na zabijačce, přitom ji doma připravíte snadno a rychle
4 foto Hodnocení 18× Jak uvařit zabíjačkovou polévku v domácích podmínkách a jaké suroviny do ní použít
Česká specialita: Oblíbenou polévku prdelačku si snadno uvaříme i doma v paneláku. Potřebujeme k tomu jen pár surovin od řezníka
6 foto Zabijačkové hody 2023: Kam se v Praze a v jejím okolí vydat na nejlepší jitrničky, prdelačku a tlačenku
Hrníčkové knedlíky můžete mít připravené do pěti minut: Chutnají báječně a uvařit je dokáže i kuchařský amatér
18 foto Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace
Jak upravit václavky? Vařte je alespoň 20 minut a připravte si z nich pikantní guláš, falešnou dršťkovku nebo je naložte