Jak připravit nakládané ředkvičky: Sladkokyselý nálev jim dodá super svěží chuť a zmírní jejich pikantnost
Famózní tvarůžková směs na topinky od Ostravskeho Gastrošefa: Pikantní a výrazně vonící pokrm připravíte za chvilku
Cikánské kuře: Krásně šťavnaté, provoněné bazalkou a pečené v jednom pekáči s brambory je výbornou obměnou klasiky
Prdelačka z jelita: Chutná jak opravdová zabijačková polévka, přitom stačí přidat jen vývar a pár ingrediencí
8 foto Hodnocení 4× Prdelačka z jelita: Polévka, kterou si můžeme připravit kdykoliv i bez zabíjačky
Vynikající polévka prdelačka z kroupového jelítka chutná jako na zabijačce, přitom ji doma připravíte snadno a rychle
4 foto Hodnocení 18× Jak uvařit zabíjačkovou polévku v domácích podmínkách a jaké suroviny do ní použít
Česká specialita: Oblíbenou polévku prdelačku si snadno uvaříme i doma v paneláku. Potřebujeme k tomu jen pár surovin od řezníka
6 foto Zabijačkové hody 2023: Kam se v Praze a v jejím okolí vydat na nejlepší jitrničky, prdelačku a tlačenku
Video Hovězí roštěná podle prababičky Anežky: Šťavnaté maso v jemné omáčce s výraznou chutí snadno připravíte podle našeho videa
Skořice jako voňavé zimní koření: Skvěle se uplatní v jogurtu a sladkých moučnících, ale výtečně dochutí i maso