Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
7 foto Hodnocení 28× Jak udělat hodně tmavý guláš? S vínem či protlakem se vyhnete nevýraznému pokrmu
7 foto Hodnocení 181× 8 chyb při vaření rajské omáčky: Dbejte na správné dochucení a pozor na připálení
Levná rajská omáčka z protlaku: Je krásně jemná a lahodná, přitom stačí jen několik ingrediencí a použít pár triků na dochucení
5 foto Hodnocení 11× Jak uvařit zeleninové lečo? Z rajčat a paprik připravíme během chvilky lahodný pokrm
5 foto Hodnocení 180× Jak uvařit rajčatový protlak a zavařit ho do skleniček. Vyzkoušejte jednoduchý recept
Domácí rajčatový protlak je báječnou možností, jak zpracovat rajčata a uchovat si jejich chuť až do zimy
Snadný cuketový karbanátek máte do půl hodiny na stole: Je krásně šťavnatý, voní po majoránce a sytost mu dodává mleté maso
7 foto Hodnocení 26× Jaký je rozdíl mezi kečupem a protlakem? Odpověď je jasná, ne každý ji ale zná
Hodnocení 100× Časté chyby při vaření rajčatového protlaku: Základem je správná hustota a chuť protlaku
Hodnocení 9× Rajčatová polévka s cuketou: Tato lehká letní polévka se výtečně hodí na rychlou večeři
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý
Jak skladovat pomazánky a jak dlouho? Masové nebo rybí spotřebujte do druhého dne, zeleninové vydrží déle
Jiří z Poděbrad trpěl obezitou a v době jeho vlády se servírovali pečení psi zašití do břicha selat a plnění králíkem