Hell’s Kitchen Česko 2025: Jan Punčochář nabídne soutěžícím vlastní recepty, vítěz si odnese miliony i práci v nové restauraci
JdemeŽrát slaví 10 let na scéně: Youtuber vzpomíná na první roky, nečekané momenty i reakce diváků. Neměl to být projekt, říká
Novoroční přípitek bez alkoholu: Silvestrovskou oslavu nemusí ovládnout šampaňské. Na výběr je mnoho alternativ
Jak na výbornou domácí bezovou limonádu: „Šampáňo“ z květů vyrobíme snadno a za pár korun, s citronem skvěle osvěží
Vánoční přípitek ve velkém stylu: Namíchejte si citrusovou Mimosu nebo slavný italský broskvový koktejl Bellini
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
11 foto Kam vyrazit v Praze na brunch: Vyzkoušeli jsme turecká vejce za 259 Kč i „Benedikta“ za necelé dvě stovky. Vyhrála ovšem klasika
Šťavnaté kostky na cuketě s mrkví, dušené v papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 50 min