Šamorínský rožeň
Pod názvem šamorínský rožeň se skrývají snadné špízy z vepřového masa, s klobásou a anglickou slaninu. Kousky masa zůstanou krásně šťavnaté a vašim strávníkům se budou dělat boule za ušima.
Suroviny pro 1
množství individuálně, dle počtu strávníků
1
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šamorínský rožeň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wm0z
Moje poznámka
Šamorínský rožeň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wm0z
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 10 hodinami
Krenex
dragomirac před 11 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 11 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 12 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 12 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 13 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 13 hodinami
Tématické fráze:
šamorinský rožeň,
šamorýnský rožen,
maso na rožni,
rožeň,
maso na rožen,
šamorínská směs,
šamorínský rožeň recept,
rožně,
šamorínský vepřový rožeň,
šamorýnský vepřový rožeň,
vepřové maso na rožni,
šamorýnský,
recepty na rozen,
recepty na rožni,
šamorínský rožeň,,
šamorínská jehla,
co na rožeň,
vepřové na rožni,
vepřový rožeň,
maso na rožni recept
Suroviny:
maso vepřové,
slanina anglická,
klobása,
cibule,
brambory,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (7)
Bodík!