Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
5 foto Hodnocení 34× Jak se bez chemie zbavit škůdců? Mravenci, octomilky, myši ani moli nebudou mít šanci
5 foto Hodnocení 80× KVÍZ: Jak se zbavit potravinových molů? Známe účinné způsoby a poradíme i s prevencí
10 tipů, jak neobvykle využít v domácnosti alobal: Nabrousí nože, zažene škůdce a pomůže vyčistit plech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
10 foto Srdíčková roláda podle Josefa Maršálka: Pěnový korpus zaručí nadýchanost, cigaretová pasta efektní výsledek, říká