Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Hodnocení 9× Jak připravit Calzone. Napůl přehnutá pizza se peče s náplní a výborně chutná se zeleninovým salátem
7 foto Retro okénko: Původní remoska stála 180 Kčs a upekli jste v ní skoro všechno. I dnes se pořád ještě vyplatí!
7 foto Holka u plotny radí: Upečte si domácí toustový chléb a ušetřete. Tenhle je nadýchaný a chutná božsky
Hodnocení 109× Univerzální těsto na sladké i slané pochoutky. Je vhodné pro začátečníky i pro přípravu rychlého pohoštění
Hodnocení 707× Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek
4 foto Královské chutě: Karel IV. měl rád dušené veverky a kaše s medem. Jídlo si nabíral speciálním způsobem