Staročeská kuchyně: Recepty, rady a postupy našich babiček a prababiček
Staročeská kuchyně, to je umění vyjít s málem, uvařit skromně ze základních surovin, ale přitom nasytit celou rodinu. Staré české recepty patří mezi poklady, které se předávají z generace na generaci. Zkuste je s námi začít objevovat a vzpomeňte si přitom na své předky. Z úcty k tradici i naší historii můžeme společně navázat na kulinární dědictví naši země. Buchty peciválky, placky zahýbance, polévka kulajda, jahelník, ale i pečená kachna, merhované koláče nebo slepičí vývar, to jsou klenoty, které stojí za to nechat znova zazářit!
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 5 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Banana split
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 19 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 19 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarborová marmeláda: Voní mátou a pikantní chuť jí dodá zázvor. Při vaření šetřete vodou, rebarbora ji totiž pustí až dost
Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí salko je lepší a levnější než to kupované. Vyjde vás na 30 Kč!
Nepečený cheesecake: Vláčný tvarohový dezert s domácím karamelem a ovocným přelivem se rozplývá na jazyku a chutná fantasticky