Pečené brambory se sýrem a slaninou v horkovzdušné fritéze: Křupavou lahůdku máte za chvilku a vyjde na pár korun
Milinki aneb Slané buchty z Bulharska: Vláčné a nadýchané pečivo s balkánským sýrem místo tvarohu chutná božsky
Poctivá uzená polévka: Uzená vepřová žebra je třeba dostatečně dlouho vařit a nesolit, další rozměr chuti dodá zelenina
Pučálka z naklíčeného hrachu je zdravější a levnější než chipsy. Takhle jednoduše se navíc připravuje
Staročeská specialita hunc: Tradiční skromné jídlo z brambor a krup voní česnekem i majoránkou a snadno se připravuje
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
9 foto Josef Maršálek ukázal, jak připravit luxusní trhanec: Voní rumem, jablky a potěší celou rodinu, říká slavný cukrář