Staročeská kuchyně: Recepty, rady a postupy našich babiček a prababiček
Staročeská kuchyně, to je umění vyjít s málem, uvařit skromně ze základních surovin, ale přitom nasytit celou rodinu. Staré české recepty patří mezi poklady, které se předávají z generace na generaci. Zkuste je s námi začít objevovat a vzpomeňte si přitom na své předky. Z úcty k tradici i naší historii můžeme společně navázat na kulinární dědictví naši země. Buchty peciválky, placky zahýbance, polévka kulajda, jahelník, ale i pečená kachna, merhované koláče nebo slepičí vývar, to jsou klenoty, které stojí za to nechat znova zazářit!
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 7 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 8 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 15 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Africké bobotie: Zapečená směs z mletého masa, koření, rozinek a mangového čatní je nezvyklá kombinace, ale chutná skvěle
Vaření v mikrovlnce: Pudink, zapečené brambory i paellu zvládnete s těmito recepty rychleji a ještě si skvěle pochutnáte
Jak si uchovat papriky na zimu? Snadno je můžeme zamrazit, nebo pečené naložit do oleje, je to delikatesa!