Jak moc nám škodí „éčka“ v jídle? Způsobují obezitu i deprese, řiďte se pravidlem 0-1-5 a neuděláte chybu, říká odbornice
Nepečené medovníkové kuličky jsou skvost mezi cukrovím: Za pár chvil máte připravenou dobrotu, po které se zapráší
Vynikající speciální šumavský bramborák: Přidejte do těsta lovecký salám a už nikdy nebudete chtít jinou verzi
Jak na šťavnatá smažená vejce jako z Hell's Kitchen: Podle přesného receptu zvládne tuhle lahůdku každý
8 foto Hodnocení 19× Čím nahradit strouhanku? Použít lze suroviny, které by vás možná ani nenapadly
Video Hodnocení 7× Panko strouhanka nesaje tolik tuku a krásně křupe. Videonávod ukáže, jak na to
Video Hodnocení 29× Jak opražit strouhanku, aby byla krásně křupavá? Videonávod poradí, jak na to
Masové koule s pikantní omáčkou jako ideální občerstvení k fotbalu: Hotové jsou do půl hodiny, zvládne je úplně každý
Šťavnaté kuřecí řízky ve strouhance z toustového chleba: Asijská specialita je hitem i u nás a snadno se dělá
Video Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
13 foto Buchty po ránu: Josef Maršálek uvařil luxusní bramborové knedlíky s blumami a dvěma chutnými překvapeními
Starovídeňské smažené kuře: Díky marinádě z citronu a podmáslí je maso úžasně šťavnaté a má fantastickou chuť
Hodnocení 22× Jak připravit bramborové šišky s mákem? Důležitý je výběr brambor i rychlost přípravy
Hodnocení 291× Jak připravit ty nejkřupavější bramboráky? Máme pro vás 2 důležité rady našich babiček
Hodnocení 116× Čím zahustit mleté maso do karbanátků nebo sekané místo strouhanky: Použijeme ovesné vločky
Hodnocení 124× Jak na dokonalý trojobal? Máme pro vás 5 tipů, díky kterým bude křupavá kůrka neodolatelná
Cuketový karbanátek v housce: Vajíčka dodají bílkoviny, cuketa se postará o fantastickou šťavnatost, cibule zajistí výraznou chuť
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal
Hodnocení 47× Jak nejlépe obalit řízky? Trojobal pro změnu ochutíme bylinkami a kořením, část strouhanky nahradíme kukuřičnými lupínky
Jak správně naložit maso na řízky, aby byly křehké a šťavnaté: Použít můžeme kefír, citron i jednu obyčejnou surovinu
13 foto Skladování uzeného masa má svá pravidla: Balte ho do papírového sáčku, igelit jen v jednom případě, radí uzenář Plzák