Káva s párou v Litoměřicích nabízí skvělou atmosféru i výborné dezerty do 90 korun: Jednu chybičku jsme ovšem našli
Panenka, kýta nebo krkovice? Víme, které maso se perfektně hodí na nudličky, aby byly měkké, šťavnaté a plné chuti
Babiččina spíž: Nejvoňavější způsob, jak zpracovat úrodu hrušek – recept na povidla, co vydrží celou zimu
Hodnocení 21× Jak připravit bramborové šišky s mákem? Důležitý je výběr brambor i rychlost přípravy
Hodnocení 259× Jak připravit ty nejkřupavější bramboráky? Máme pro vás 2 důležité rady našich babiček
Hodnocení 112× Čím zahustit mleté maso do karbanátků nebo sekané místo strouhanky: Použijeme ovesné vločky
Hodnocení 113× Jak na dokonalý trojobal? Máme pro vás 5 tipů, díky kterým bude křupavá kůrka neodolatelná
Cuketový karbanátek v housce: Vajíčka dodají bílkoviny, cuketa se postará o fantastickou šťavnatost, cibule zajistí výraznou chuť
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal
Hodnocení 41× Jak nejlépe obalit řízky? Trojobal pro změnu ochutíme bylinkami a kořením, část strouhanky nahradíme kukuřičnými lupínky
Starší pečivo v novém kabátku: Recyklované dalamánky, voňavá chlebová polévka nebo křupavé toasty si zaslouží svoji šanci
Strouhanka jako pověstná třešnička na dortu: Dokonale dochutí těstoviny, dá grády řízku a lze z ní připravit i falešný parmazán
4 foto Smažák pro vegany i fajnšmekry: Připravuje se snadno z vatovce, neboli pýchavky, a chutná skoro jako sýr!
Skromná kuchyně: 5 tipů, jak využít strouhanku ze starého pečiva. Hodí se na knedlíky a těstoviny, do sekané i štrúdlu
Zdravé svačiny do dětské skupiny: Přibalte dětem špenátovou palačinku, zeleninový muffin nebo dýňový koláč
Vyzkoušejte jednoduché řezy: Osvěžující jahodové se želatinou, vláčné hraběnčiny či Míša řezy s tvarohem a čokoládou
Devět tipů, jak spotřebovat starší jablka: Můžete z nich připravit vláčnou bábovku, kompot, lahodné smoothie, ale také ocet