Vínový křupavý bůček

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 30-40 min podle jedlíků, cca 2 porce Vepřové maso 2 názory

Suroviny

400 g vepřového bůčku
250 ml bílého suchého vína
sůl podle chuti
pepř podle chuti
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme jej.

  2. Zalijeme jej bílým vínem a necháme marinovat cca 24 hodin. Čím déle, tím lépe.

  3. Maso vložíme do pekáčku, zalijeme vínovou marinádou a pečeme dorůžova .

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 306 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vínový křupavý bůček

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    <3Moc pekna fotecka.:-K:yes:

    Odpovědět

  • Elina Elina(neregistrovaná)

Tématické fráze: křupavý vepřový pečený bůček bůček z božského pekáčku křupavý vepřový buček videorecept křupavy bůček křupavý bůček videorecept krupavy pečený vepřový bůček

Zapomněl/a jsem heslo