Vínový křupavý bůček

Vepřové maso Doba přípravy: 30-40 min 2 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 30-40 min 2 názory

Suroviny podle jedlíků, cca 2 porce

400 g vepřového bůčku
250 ml bílého suchého vína
sůl podle chuti
pepř podle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme jej.

  2. Zalijeme jej bílým vínem a necháme marinovat cca 24 hodin. Čím déle, tím lépe.

  3. Maso vložíme do pekáčku, zalijeme vínovou marinádou a pečeme dorůžova .

Komentáře k receptu Vínový křupavý bůček

  • jemmy jemmy(neregistrovaný)

    <3Moc pekna fotecka.:-K:yes:

    Odpovědět

  • Elina Elina(neregistrovaná)

Tématické fráze: křupavý vepřový pečený bůček bůček z božského pekáčku křupavy bůček křupavý vepřový buček videorecept pečeny křupaví vepřový bůček bůček po indicku křupavý bůček videorecept krupavy pečený vepřový bůček