Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
14 foto Hodnocení 27× 7 receptů na jablečné štrúdly: Tyto dobroty se mohou stát pokladem vaší kuchyně
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Video Hodnocení 17× Štrúdl je snadný, ale může být ještě snadnější. Naučte se to podle videonávodu
14 foto Martin z Peče celá země překvapil: S vyřazením jsem byl spokojený. Cítil jsem, že to přijde už při zadání kreativní výzvy, říká
Jak na perfektní kynutý závin: Recept na univerzální těsto, tipy na sladké i slané náplně a triky na správné zabalení
30 foto Štrúdl podle babičky Terezy Bebarové: Je z dvojího těsta a chutná božsky, říká moderátorka Peče celá země
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou
5 foto Hodnocení 5× Sladká tečka po štědrovečerní večeři: Dáte přednost muzice, cukroví nebo štrúdlu?
6 foto Encyklopedie českých jablek: Které odrůdy jsou nejlepší na štrúdl, ze kterých je parádní salát a které nejvíce chutnají dětem
4 foto Hodnocení 17× Desatero rad na téma štrúdl: Jablečný závin podávejte s vanilkovou omáčkou, šlehačkou nebo zmrzlinou
Hodnocení 188× Jak správně zabalit štrúdl, aby nevytekla náplň? Poradíme, jak na jednoduché a rychlé balení
5 foto Hodnocení 44× Desatero rad na téma letní jablka: Poradíme, jak je nejlépe zpracovat a co z nich upéct
Hodnocení 14× Letní jablka: Dozrávají uprostřed léta a jsou typická lahodnou nakyslou chutí a krátkou trvanlivostí
Hodnocení 112× Šátečky z listového těsta v toustovači: Náplň zvolíme podle chuti, hotové jsou do pěti minut
Holka u plotny radí: Z jednoho těsta upečete taštičky s marmeládou, štrůdl i kremrole. Postup je snadný, chuť božská
Vše, co jste chtěli vědět o čaji a báli se zeptat: Čím se liší zelený a černý a jak ho vlastně správně uvařit?
12 foto Šéfkuchař Lukáš Neckář se v dětství inspiroval kuchařkou kačera Donalda. Dnes má školu sushi a učí děti i dospělé jíst zdravě a chutně