Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
Slavný americký dezert banánový pudink: Vrstvený zázrak, který se rozplývá na jazyku, připravit jej přitom zvládne každý
30 foto Štrúdl podle babičky Terezy Bebarové: Je z dvojího těsta a chutná božsky, říká moderátorka Peče celá země
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou
5 foto Hodnocení 5× Sladká tečka po štědrovečerní večeři: Dáte přednost muzice, cukroví nebo štrúdlu?
6 foto Encyklopedie českých jablek: Které odrůdy jsou nejlepší na štrúdl, ze kterých je parádní salát a které nejvíce chutnají dětem
4 foto Hodnocení 17× Desatero rad na téma štrúdl: Jablečný závin podávejte s vanilkovou omáčkou, šlehačkou nebo zmrzlinou
Hodnocení 166× Jak správně zabalit štrúdl, aby nevytekla náplň? Poradíme, jak na jednoduché a rychlé balení
5 foto Hodnocení 16× Desatero rad na téma letní jablka: Poradíme, jak je nejlépe zpracovat a co z nich upéct
Hodnocení 5× Letní jablka: Dozrávají uprostřed léta a jsou typická lahodnou nakyslou chutí a krátkou trvanlivostí
Hodnocení 112× Šátečky z listového těsta v toustovači: Náplň zvolíme podle chuti, hotové jsou do pěti minut
Holka u plotny radí: Z jednoho těsta upečete taštičky s marmeládou, štrůdl i kremrole. Postup je snadný, chuť božská
9 foto Holka u plotny radí: Jak na jablka v roztrhaném županu s povidly a oříšky? Jednoduchý postup zvládne každý
Jablečný závin podle receptu slavné kuchařky Marie Janků-Sandtnerové: Provoněný rumem a skořicí je ozdobou svátečního stolu
Hodnocení 112× Jak naložit jablka na štrúdl? Po nastrouhání z nich připravíme skvělý polotovar, který budeme mít stále po ruce
Domácí listové těsto se vyplatí připravit ve větším množství. Přebytečnou část můžete zamrazit na příště
Hodnocení 56× 7 jablečných závinů, do kterých zužitkujeme letní jablka. Výtečně chutnají a patří k létu stejně jako bublaniny
Hodnocení 208× Nejlepší jablečné štrúdly. Jednoduché záviny s vůní jablek a skořice vám zachutnají
Hodnocení 13× Skořice je oblíbené koření i lék. S její konzumací bychom to ale neměli příliš přehánět
Jak na výbornou domácí bezovou limonádu: „Šampáňo“ z květů vyrobíme snadno a za pár korun, s citronem skvěle osvěží
Křehký mřížkový koláč: Každé sousto se rozplyne na jazyku, když sáhnete po studeném máslu a těsto správně zpracujete