Margotkové kuličky voní rumem a kokosem: Aneta Vignerová ukázala postup i skvělý fígl s čokoládou pro snadné obalení
Rychlá tvarohová štóla podle Josefa Maršálka: Měkká je i bez odležení, voní po citronu a snadno se dělá
Video Naučte se připravovat ryby jako profesionál: Šéfkuchař Marek Raditsch poradí, jak vytvořit dokonalé rybí menu
5 foto Hodnocení 6× Jak se jí japonské jídlo sushi? Wasabi a sójovka se nemíchají, také pozor na zázvor
Hodnocení 10× Pojďme si společně připravit skvělou poke bowl, havajskou misku plnou barevných surovin, které se dokonale doplňují
6 foto Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku
Historie a cesty koření na evropské stoly: Mák se dával na chleba, pepřem se platily daně a svazek bylin odháněl čarodějnice