Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
6 foto Hodnocení 4× Jak nejlépe zpracovat syrovátku? Několik tipů na zpracování v kuchyni i kosmetice
Ricotta – italská sýrová specialita skvěle nahradí tvaroh či mascarpone. Hodí se do omáček i na přípravu dezertů
Hodnocení 28× Znáte ricottu? Tento lahodný italský sýr ze syrovátky využijeme do sladkých i slaných pokrmů
Hodnocení 23× Jak začlenit syrovátku do našeho jídelníčku? Zdravá potravina vzniká při výrobě sýra a hodí se do smoothie i pečiva
8 foto Mouka je při zahušťování omáček zbytečná, říká šéfkuchař Petr Hajný, který nově učí lidi vařit v online kurzech
Alpský knedlík aneb Germknödl: Kynutý knedlík velikosti XXL je plněný povidly a neodolatelně voní rumem a vanilkou