Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
6 foto Hodnocení 3× Jak poznat zkažené syrové maso? 4 klíčové znaky, které je potřeba u masa hlídat
8 foto Hodnocení 21× Jak udělat tatarák? Připravte si delikatesu hotovou v 5 jednoduchých krocích
7 foto Hodnocení 32× Jak připravit tatarský biftek alias tatarák? Nejlépe chutná na křupavé topince
7 foto Hodnocení 27× Jak připravit tatarák vhodný i pro začátečníky? S našimi tipy to bude hračka
Má zákazník v restauraci zodpovídat za nezávadnost potravin? Volovina nebo špatná zkušenost, neshodují se šéfkuchaři
Hodnocení 10× Jak správně uchovat maso bez lednice? Postupujte podle rad našich babiček a nezkazí se vám
6 foto Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku
Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá