Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
11 foto Luxusní ořechová roláda podle Josefa Maršálka: Nezapomeňte na olej, dodá vláčnost, radí známý cukrář
19 foto Josef Maršálek na křtu své další kuchařky: Mám hezký život a hezkou práci s hezkými lidmi, svěřil se cukrář
10 foto Voňavý perník na plech podle Josefa Maršálka chutná božsky: Ani do něj nepotřebujete vejce, říká cukrář
15 foto Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
9 foto Josef Maršálek nabídl recept na svůj nejoblíbenější letní koláč: Nebojte se spousty lesního ovoce a zázvoru, říká
13 foto Kristýna z Peče celá země má podporu doma: Manžel říkal, že jsem nejlepší, i když jsem místo donutů udělala zdrclé langoše
Nepečený piškotový dort podle Josefa Maršálka nadchne každé dítě: Dejte si pozor na opatrné míchání krému, radí cukrář
11 foto Josef Maršálek nabídl recept na lahodné věnečky: Buďte opatrní při vážení a krém připravujte při správné teplotě, radí cukrář
8 foto Buchty po ránu: Pařížské rohlíčky Josefa Maršálka vás uchvátí kombinací slaných arašídů v korpusu a pařížského krému
10 foto Vojta z Peče celá země přiznává: Recepty jsou od toho, aby se zkoušely. Jsou ale věci, které neumím a ani umět nechci
8 foto Josef Maršálek vykouzlil úžasné banánové lívance jen ze čtyř ingrediencí: Nebojte se použít troubu, radí slavný cukrář
8 foto Buchty po ránu: Vynikající arašídové sušenky podle Josefa Maršálka zvládnete upéct jen ze čtyř surovin, navíc bez mouky
17 foto Mojito Pavlova od Terezy z Peče celá země: Slavný dezert spojený s ještě slavnějším koktejlem nadchne každého
11 foto Linecké řezy podle Josefa Maršálka: Máslo musí být při přípravě studené a s těstem pracujte rychle, jinak se spaří, říká cukrář
7 foto Dunajské vlny podle Josefa Maršálka: Dvoubarevný moučník s višněmi a vanilkovým krémem chutná skvěle
8 foto Tonda z Peče celá země nabídl vítězný recept na crème brûlée a přiznává: Budou mi chybět soutěžní výzvy
13 foto Tereza Bebarová zve na novou řadu Buchet po ránu: I já jsem důkazem, že pečení není nic složitého, říká se smíchem
8 foto Šestnáctiletý talent z Peče celá země Antonín: Přihlásit do soutěže jsem se nechtěl, přesvědčily mě spolužačky
25 foto Zákulisí Peče celá země: Jak vypadá natáčení populární soutěže, kdo peče za porotce a kam mizí všechny dobroty
30 foto Štrúdl podle babičky Terezy Bebarové: Je z dvojího těsta a chutná božsky, říká moderátorka Peče celá země
Black Friday: Kuchařky, kulinární kurzy, kalendáře a další se slevou až 50 % už čekají na všechny gurmety
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a višňovými povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Bramborový krém s řeřichou, medvědím česnekem a petrželkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 maris 35 min