Dokonalé knedlíky k sváteční pečínce nejen na Štěpána: Ty podle knedlíkového mistra voní jablky a se zelím tvoří úžasný pár
Štědrý den Jiřího Mádla: Těším se na vánočku, kakao a červený čaj, říká herec, který stráví svátky v Budějovicích
Vánoce dvojice Cibulka a Jagelka jsou vše, jen ne tradiční: Speciální řízky a salát už se nekonají, ale jídla najdete u pánů spoustu
8 foto Hodnocení 34× Jak udělat marmeládu z rajčat? Vyzkoušejte ji, chutná jako meruňková nebo malinová
4 foto Hodnocení 40× Jak sušit rajčata? Nabídneme hned několik možností, jak zpracovat bohatou úrodu
6 foto Hodnocení 3× Jak připravit záhony na novou zahrádkářskou sezónu. Na čem závisí kvalitní úroda
7 foto Hodnocení 67× Jak zavařit jablka do sklenic? Jednoduchý návod pro začátečníky krok za krokem
6 foto Hodnocení 189× Jak zazimovat celer? Začátečníkům poradíme, jak bulvový celer připravit na zimu
5 foto Hodnocení 4× Proč nejíst zelené nebo naklíčené brambory? Postarejte se o správné uskladnění
Video Hodnocení 124× Jak zavařit rajčata ve vlastní šťávě? Tento jednoduchý recept je naprosto geniální
12 foto Hodnocení 14× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
8 foto Hodnocení 11× Tajemství dokonalého rajčatového salátu. Víme, které ingredience nesmí chybět
Jak na sušená rajčata krok za krokem: Tradiční postup je na slunci, nejsnáz to ale jde v sušičce a v troubě to zvládne každý
11 foto Hodnocení 28× Jak zpracovat přerostlé cukety? Několik praktických tipů na jejich zužitkování
8 foto Hodnocení 5× Desatero rad na téma zpracování rajčat: Jak zachovat chuť i výživové hodnoty
7 foto Hodnocení 15× Jak zpracovat pálivé papriky? Přinášíme hned několik způsobů, jak s nimi naložit
5 foto Hodnocení 49× Jak fermentovat zeleninu? Tu bychom měli konzumovat pravidelně, posiluje naše zdraví
20 foto Dejvická 34: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Předkrm za čtyři stovky, dokonalé rizoto i drobné chybičky obsluhy
Svatomartinské akce v Praze 2023: Kde ochutnáte slané husí frgále, kde placky přesňáky a kam na nejlepší pečenou husu
John Kennedy nebyl žádný velký jedlík, na večeři někdy zapomněl, miloval polévky a nikdy si neodepřel novoanglickou ze škeblí