Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Rozmrazit maso, aby nebylo zdraví škodlivé, není složité: Je však třeba se vyhnout chybám, které děláme skoro všichni
Tvarohová bábovka je báječně vláčná a božsky chutná. Přitom je snadná na přípravu a vydrží déle než klasická piškotová
7 foto Hodnocení 2× Jak oživit ovadlý křen? Známe triky pro návrat pevnosti a chuti během krátké doby
Farmářka vysvětlila, jak skladovat brambory i v paneláku: Stačí dodržet dvě základní věci, na balkon ale nespoléhejte, radí
12 foto Hodnocení 9× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
5 foto Hodnocení 1× Jak uchovat letní jablka? Několik tipů, jak prodloužit trvanlivost letních jablek
18 foto Hodnocení 4× Jaká má být teplota v lednici? Správné nastavení teploty má velký vliv na potraviny
7 foto Hodnocení 1× 5 častých chyb, které můžete udělat při zpracování čerstvého mléka od farmáře
Hodnocení 52× Jak připravit petrželové pesto. Skvěle se hodí k dochucení těstovin, masa či grilovaných pochoutek
10 rad, jak správně uchovávat potraviny: Vyhněte se moučným červům, ztvrdlému cukru nebo žluklým ořechům
13 foto Iveta Fabešová nabídla recept na úžasné linecké: Plněné marcipánem a polévané čokoládou chutná božsky