Jak na skvělou karamelizovanou cibuli: Levná delikatesa parádně ochutí maso i obyčejnou topinku, příprava je snadná
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
11 foto Hodnocení 347× Co uvařit na dva dny? Přinášíme tipy na jídla, která chutnají dobře i druhý den
8 foto Hodnocení 37× Co všechno zvládne remoska? Překvapí vás, jak moc rozmanitá jídla umí připravit
8 foto Hodnocení 3× Inspirace na jídla z remosky pro každou příležitost: Co všechno remoska dokáže?
Hodnocení 9× Jak využít lák z kvašených okurek? Výborně ochutí fazolovou omáčku nebo koprovou polévku
6 foto Kolik letos stojí velikonoční mazanec? V obchodě stovku, v pekárně 300 Kč. Poctivý domácí půlkilový vyjde na 47 Kč
Hodnocení 23× Jak uvařit fazole v pomalém hrnci? Jednoduché vaření nám ušetří čas u sporáku, přestože trvá dlouho
Klasický rohlík lze doma upéct do 2 korun včetně energií. Tomu domácímu, voňavému a křupavému se nic nevyrovná
Vyplatí se při cenách mouky a energií domácí pečení chleba? Ano, ale je potřeba při pečení dodržet jeden zásadní krok
Jana, Klára a Petra: Jak vaří tři samoživitelky za málo peněz? Dá se vyjít i s 1400 korunami na osobu za měsíc
Hodnocení 42× Omáčka z pomazánkového másla? Poradíme, jak na to. Vyplatí se hlavně při vaření menších porcí, vyzkoušejte třeba houbovou omáčku
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky