Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
5 foto Hodnocení 83× Jak vyudit kuřecí stehna v domácí udírně? Poradíme, jak maso naložit i vyudit
5 foto Hodnocení 30× Desatero rad na téma uzení masa: Jak nakládat do soli a jak dlouho maso udit
12 foto Jak na šneky se zelím podle Josefa Maršálka? Nesmí chybět sádlo se škvarky a k naprosté dokonalosti je dovede trik s černým pivem
Bramborové šišky připravíte jen ze 3 surovin: Plněné uzeným masem a s dokřupava osmaženou cibulkou chutnají fantasticky
Zmapovali jsme výhodné velikonoční akce: Vejce se dají sehnat do 4 Kč za kus, máslo za 28,90 Kč a uzené za dvě stovky
10 kroků k dokonalé velikonoční nádivce. Pečivo je třeba opéct, maso osmahnout a hlavně nezapomeňte na tuk
Hodnocení 290× Uvařit uzené maso tak, abychom jeho chuť nezničili, ale spíše podtrhli, to neumí každý. Vyzkoušejte to s námi
Hodnocení 38× V některých krajích, a hlavně na Slovensku, je tradičním vánočním pokrmem kapustnica. Pojďte si ji uvařit s námi
Salát pak choi skvěle ladí se zázvorem, česnekem i sójovou omáčkou. Předem marinovaný se hodí i na grilovačku
Holka u plotny radí: Podle jednoho receptu uděláte perník nebo jahodovou buchtu s drobenkou. Jak na to?