Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
Vyzkoušeli jsme internetový hit - croissant z rýžového papíru: Křupe hezky, ale má jednu velkou chybu
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky
Laďka Něrgešová prozradila recept na vláčného beránka: Ukázala i fígl, jak ho bez potíží vyklopit z formy
Video Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy
5 foto Hodnocení 7× Desatero rad na téma sladké velikonoční pečení: Jaké jsou tradiční druhy pečiva
Jak nejlépe dozdobit beránka: Recepty na bílkovou, ledovou i karamelovou polevu zvládne podle návodu každý
11 foto Hodnocení 7× Jaké jsou tradiční velikonoční pokrmy? Inspirujte se recepty na beránka či mazanec
8 foto Hodnocení 26× Nemáte formu na beránka? Připravte si místo něj dokonalou velikonoční bábovku
Na co nezapomenout při přípravě beránka? Kromě osvědčeného receptu je třeba dobře vymazat formu a ozdobit ho podle fantazie
Pět tradičních velikonočních moučníků: Klasiku v podobě mazance doplní medové jidášky, vajíčka z perníku i boží milosti
Pět variant velikonočního beránka: Z lehkého ořechového těsta je nadýchaný, ze šlehačkového pak nádherně vláčný
8 foto Hodnocení 48× Velikonoční beránek na různé způsoby: Jakou formu, druh těsta a zdobení použít?
4 foto Hodnocení 19× Jak upéct beránka v litinové formě? Důležitá je příprava formy před pečením
Krušovické vepřové plátky se opékají na sádle a podlévají pivem, jsou neuvěřitelně šťavnaté a díky chilli papričce i lehce pikantní
Jednoduché cottage buchty bez droždí a kynutí: Jsou hotové za chvilku a chutnají báječně s povidly i tvarohem