Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční beránek - olejový

Klasický olejový beránek nikdy neomrzí. Příprava je jednoduchá a rychlá, moučník upečený podle tohoto receptu bude lehký, vláčný a voňavý vanilkou. Když beránka nakonec pocukrujeme, bude ozdobou velikonočního stolu.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

12. 3. 2008 19:30

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 496 kJ / 2 031 kcal
Bílkoviny54,72 g
Tuky76,24 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 522 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy278,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ZaSolanem ZaSolanem

21. 5. 2020 19:59

Ten je roztomilouckej, krasna forma, takovy jehnatko!

Anice

14. 4. 2017 17:21

Anice

14. 4. 2017 17:20

Ahoj, moje babička mi předala recept na skvělého a hlavně rychlého velikonočního beránka! Podělím se s vámi o něj, ta chuť je nezapomenutelná!
bit.ly/Mnamm

Lenka R

8. 4. 2017 14:48

Zatím jsem nezkoušela, chtěla bych letos ale mám dotaz . Mám velkou starou hliněnou formu bude stačit množství? i na záda? A mám jej vyklopit hned nebo jej necháváte vychladnout . Děkuju mooooc:-)

sissa4

26. 3. 2016 21:31

:yes:

Eva

5. 4. 2015 11:14

Super, skvělej:-))

misa

3. 4. 2015 17:35

Prave je beran v troube.Muj prvni,tak jsem zvedava:-)

renáta

1. 4. 2015 11:54

Dobrý den. Beránka jsem ještě nikdy nepekla tak zkusím:ú chci se zeptat jesltli toho těsta nebude málo když mám takovou starou formu asi hliněnou:-D i s přiklopením, takže beránek i se zády. díky:):-)

Marcela

29. 3. 2015 15:50

U nás už se taky peče :-)

Radka

31. 3. 2013 19:15

Ahoj lidicky tady vsichni peceme vyborne beranky ale venku to vypada ze bysme si meli upect vanocku napect cukrovi a nazdobit stromecek tak vam preji vsem krasne velikonoce ahojjjjjj

Andrea

31. 3. 2013 19:12

Jdu na něj, jsem zvědavá :)

lolman

31. 3. 2013 17:18

:-);-);-):-8 moc mi to chutná skvělí recept :-8 :yes::yes:

Amálka

31. 3. 2013 15:29

Troubu rozehřát na 180 stupňů a peceme na 180 nebo na 170 stupňů , at se ti to podaří držím palce. :-)

:)

31. 3. 2013 12:29

Na kolik to mám péct ? :) je mi 12 a nevím, asi na 170 ? :P díky za rady :-8

míša

31. 3. 2013 11:15

taky peču...
:-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: beránek recept recept na beránka recept na velikonočního beránka velikonoční beránek z piškotového těsta nejlepší recept na velikonočního beránka jednoduchy recept na beranka zdobení velikonočního beránka recepty na velikonocniho beranka pečeni velikonočniho beranka velikonoční pečení recepty pečený beránek pečení beránka tvarohový beránek recept recepty na beránka malý beránek recept beránek jak upect velikonocniho beranka pečený beránek malá forma pečení beránka v kameninové formě recept na velikonočního beránka olejový

Suroviny: vejce, cukr písek, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, voda, cukr vanilkový, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Velikonoční beránek - olejový

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4r1