Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Video Hodnocení 26× Jak připravit velouté. Tato světlá omáčka se hodí k jídlům z masa, zeleniny a ryb
Hodnocení 56× Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Holka u plotny radí: Jak na výbornou velikonoční nádivku s medvědím česnekem a klobásou? Šťavnatost zajistí uzený bůček
Krémová cuketová omáčka dodá špagetám lehkost a svěžest: Voní bylinkami, příprava je snadná a zvládne ji i začátečník