Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Lákadla na dovolené, 14 kg dole a domácí zmrzlina, kterou můžu
Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy
5 foto Hodnocení 194× Jakou mouku na věnečky z odpalovaného těsta? Tradiční zákusek vás vrátí do dětství
Video Hodnocení 29× Jak připravit věnečky z odpalovaného těsta? Podle videa to zvládne úplně každý
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
24 foto Kde mají v Praze nejlepší věnečky a kolik stojí? První místo získává retro kavárna na Vinohradech, za 45 Kč kvalitu nečekejte
Věnečky s karamelovou šlehačkou: Nadýchané odpalované těsto není vůbec složité a krém nahradí ochucená šlehačka
5 foto Hodnocení 41× Odpalovaná hmota: Připravte si lahodný korpus jako základ pro žloutkové věnečky
11 foto Josef Maršálek nabídl recept na lahodné věnečky: Buďte opatrní při vážení a krém připravujte při správné teplotě, radí cukrář
Retro okénko: 5 skvělých zákusků socialistických cukráren. Na tehdejší rakvičky, věnečky či kremrole by se dnes stály fronty
8 foto Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Vodu a olej vyměňte za mléko s máslem. Chuť bude nesrovnatelně lepší, radí cukrář
Hodnocení 109× Občas nám při vaření nebo pečení zůstane přebytečný žloutek. Zpracujeme ho do těst a oceníme v domácí kosmetice
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na nadýchané žloutkové věnečky? Podle tohoto receptu je zvládnete jako profík!
Hodnocení 453× Deset odpovědí na nejčastější otázky k odpalovanému těstu. Jak dlouho se odpaluje a jak jej zachránit?
Hodnocení 235× Jak upéct dokonalé pusinky či laskonky. Z bílků můžete vytvořit opravdové pochoutky
Video Hodnocení 434× Jak připravit odpalované těsto? Není to nic složitého, stačí dodržet několik zásad
Dokonalé ořechy v karamelu: Výsledek bude perfektní, pokud si dáme pozor na jednu zdánlivou maličkost
Tvarohový mazanec bez kynutí je krásně vláčný a voní rumem a citronem. Příprava je snadná a zvládne ji každý