Mléko jako domácí postřik proti plísni na rajčatech se hodí hlavně preventivně. Má krátkodobou a omezenou účinnost
Bramboračka s čerstvými houbami má nezaměnitelnou chuť a mimořádnou vůni, jen je třeba zvolit ty správné houby
4 foto Hodnocení 34× Vepřové koleno je poctivou klasikou, která kraluje českým hospodám i domácnostem
13 foto Skvělé pečené koleno na černém pivu podle Ostravskeho Gastrošefa: Dlouhé pečení zajistí jemnou chuť i křupavou kůrčičku
Ovarová polévka podle ČSN: Chutná jako na zabijačce, úžasně voní majoránkou a díky kroupám parádně zasytí
5 foto Hodnocení 62× Jak připravit šťavnaté vepřové koleno s křupavou kůrkou? Postup krok za krokem
4 foto Hodnocení 35× Jak péct vepřové koleno? Tento slavnostní novoroční pokrm se doslova upeče sám
5 foto Hodnocení 77× Jak chutně připravit koleno k jídlu? Vsaďte na skvělou marinádu s černým pivem
Vepřové koleno pečené na červeném zelí si ihned oblíbíte: Chuť medu a vůně skořice dělají z české klasiky luxusní pokrm
Vařené koleno z papiňáku je nádherně šťavnaté a měkoučké, hořčice a křen mu dodají šmrnc, na stole je do hodiny
5 foto Hodnocení 20× Jak dlouho vařit uzené koleno v tlakovém hrnci? Šťavnatého masa docílíte snadno
21 foto Dokonalý sulc z vepřových nožiček podle receptu Jaroslava Sapíka: Nejlepší je se salátem z červené cibule, říká šéfkuchař
Tlačenka v krabici podle Ostravskeho gastrošefa: Snadný způsob, jak si rychle připravit skvělou zabijačkovou pochoutku
Pečené koleno á la Růženka: Štavnatá a lehce pikantní delikatesa potřebuje speciální směs ingrediencí a delší přípravu
Silvestrovský ovar z vepřového kolene: Jemnou chuť a typickou vůni ovlivní teplota vody a použití správného koření
Hodnocení 12× Jak grilovat vepřové koleno: Vyzkoušejte 3 kroky k chutnému jídlu a pár tipů navíc
4 foto Hodnocení 117× Jak připravit novoroční koleno? Je to téměř bezpracný a přitom tak chutný oběd
4 foto Hodnocení 18× Ovarová polévka má mnoho variant, proto si ji každý může uvařit podle své chuti
5 foto Hodnocení 77× 4 tipy na přípravu vepřového kolena: Hodí se na vaření, pečení i do polévky
Škvarkové tyčinky: Škvarky dodají těstu nezaměnitelnou chuť a vláčnost, tyčinky jsou krásně nadýchané a křupavé
Šampaňské mezi pepři: S kampotským pepřem vaří ti nejlepší šéfkuchaři, z každého jídla udělá delikatesu