Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
4 foto Hodnocení 48× Vepřové koleno je poctivou klasikou, která kraluje českým hospodám i domácnostem
13 foto Skvělé pečené koleno na černém pivu podle Ostravskeho Gastrošefa: Dlouhé pečení zajistí jemnou chuť i křupavou kůrčičku
Ovarová polévka podle ČSN: Chutná jako na zabijačce, úžasně voní majoránkou a díky kroupám parádně zasytí
5 foto Hodnocení 66× Jak připravit šťavnaté vepřové koleno s křupavou kůrkou? Postup krok za krokem
4 foto Hodnocení 38× Jak péct vepřové koleno? Tento slavnostní novoroční pokrm se doslova upeče sám
5 foto Hodnocení 81× Jak chutně připravit koleno k jídlu? Vsaďte na skvělou marinádu s černým pivem
Vepřové koleno pečené na červeném zelí si ihned oblíbíte: Chuť medu a vůně skořice dělají z české klasiky luxusní pokrm
Vařené koleno z papiňáku je nádherně šťavnaté a měkoučké, hořčice a křen mu dodají šmrnc, na stole je do hodiny
5 foto Hodnocení 22× Jak dlouho vařit uzené koleno v tlakovém hrnci? Šťavnatého masa docílíte snadno
21 foto Dokonalý sulc z vepřových nožiček podle receptu Jaroslava Sapíka: Nejlepší je se salátem z červené cibule, říká šéfkuchař
Tlačenka v krabici podle Ostravskeho gastrošefa: Snadný způsob, jak si rychle připravit skvělou zabijačkovou pochoutku
Pečené koleno á la Růženka: Štavnatá a lehce pikantní delikatesa potřebuje speciální směs ingrediencí a delší přípravu
Silvestrovský ovar z vepřového kolene: Jemnou chuť a typickou vůni ovlivní teplota vody a použití správného koření
Hodnocení 13× Jak grilovat vepřové koleno: Vyzkoušejte 3 kroky k chutnému jídlu a pár tipů navíc
4 foto Hodnocení 125× Jak připravit novoroční koleno? Je to téměř bezpracný a přitom tak chutný oběd
4 foto Hodnocení 19× Ovarová polévka má mnoho variant, proto si ji každý může uvařit podle své chuti
5 foto Hodnocení 77× 4 tipy na přípravu vepřového kolena: Hodí se na vaření, pečení i do polévky
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Ragú na lasagne může být i bez masa. Zeleninové, houbové nebo extra sýrové patří mezi top varianty nejen pro vegetariány