Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Kvíz KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
5 foto Hodnocení 6× Co ochutnat v Bosně a Hercegovině? Země, ve které se mísí tři etnika, stojí za návštěvu
Křupavá pivní sláma. Hranolky z chleba jsou vynikající levnou a rychlou chuťovkou a báječné jsou nejen k pivu
8 foto Hodnocení 1× Co se jí v zahraničí na Nový rok? Pokrmy většinou symbolizují peníze a štěstí
25 foto Příběh jako z pohádky: Jídla Radka Příhonského chválili králové, teď je může ochutnat každý „smrtelník“
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
8 foto Deset školních svačinek z celého světa: Ve Švédsku frčí tousty s čoko posypkou, v Turecku lodička se sýrem a v Izraeli bamba
19 foto Češi v zahraničí: V Egyptě ochutnejte koshari nebo ful a domů si přivezte ibiškový čaj, vzkazují Pavel a Filip z Hurghady
Hodnocení 17× Eintopf neboli jídlo z jednoho hrnce: Znáte recept na tento rychlý a plnohodnotný oběd? Je skvělý na léto
Pěstování bylinek na jednom stanovišti: Rozmarýn a tymián mají rádi slunečné aranžmá, v polostínu se daří majoránce nebo kerblíku
Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
11 foto Jak na skvělý český nugát podle Josefa Maršálka: Na oblíbené čokoládové bonbony vám stačí jen tři ingredience