KVÍZ: Velký dýňový test. Víte, které druhy dýní se hodí do polévek, na pečení a jako příloha? Ověřte si své znalosti
Rychlá, pikantní a žádaná: Česneková pomazánka se sýrem rozzáří každý večírek i večeři a hotová je raz dva
7 foto Hodnocení 31× Jak předejít vyteklé náplni z koláčů? Řídké náplni lze zabránit jednoduchými triky
Video Hodnocení 14× Jak udělat jíšku a jaká mouka je na ni nejvhodnější. Začátečníkům pomůže video
5 foto Hodnocení 15× Jak udělat svítek do polévky? Připravte si s námi nadýchanou vložku do polévek
7 foto Hodnocení 375× Jak zpevnit tvarohovou náplň? Řídká náplň z koláčů a buchet zbytečně vytéká
Video Hodnocení 20× Jak udělat jíšku? Báječně se hodí do vydatných polévek, které nás krásně zahřejí
7 foto Hodnocení 46× Jak dlouho vařit chleba v guláši? Stačí chvilka a guláš fantasticky zahustíme
6 foto Hodnocení 33× Jak nejlépe zahustit kuře na paprice? Možností je několik a jde to i bez mouky
6 foto Hodnocení 2× Jak zahustit řídkou pomazánku škrobem? Je to sice pracnější a neobvyklé, ale funguje to
8 foto Hodnocení 83× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
7 foto Hodnocení 29× Z které mouky se dělá jíška? Jen jedna to může být a my vám prozradíme, která to je
5 foto Hodnocení 14× Co je zásmažka a jak ji použít? Tipy pro správnou přípravu nejen pro začátečníky
7 foto Hodnocení 7× Jak zdravě zahušťovat omáčky? Kromě zeleniny to jde fazolemi, pohankou nebo žloutkem
8 foto Hodnocení 17× Čím zahustit, když nemám mouku? Aby nás polévky a omáčky zasytily, musí být vydatné