Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Video Hodnocení 2× Otevřete zavařovačku snadno a bez rozčilování. Videonávod ukáže tři tipy, jak na to
Video Hodnocení 20× Jak uvařit marmeládu z rebarbory? V kombinaci se zázvorem získá jemně pikantní chuť
12 foto Hodnocení 3× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
7 foto Hodnocení 19× Jak zavařit cukety jako okurky? Mladé cukety přijmou skvělou chuť nálevu a koření
11 foto Hodnocení 11× Cukety v kuchyni: Připravte z nich placičky a moučníky nebo je zavařte na zimu
11 foto Hodnocení 2× Zavařené ovoce: Máme pro vás výběr z našeho receptáře na nejoblíbenější zavařeniny
8 foto Hodnocení 12× Jak poznat správně zavařené sklenice? Víčka by při poklepání neměla znít dutě
6 foto Hodnocení 10× Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? U domácích zavařenin viditelný rozdíl není
Houbová omáčka s pomazánkovým máslem: Tato netradiční ingredience zajistí fantastickou krémovou konzistenci a báječně jemnou chuť
Paprikovaný vepřový bůček: Měkoučké a na jazyku se rozplývající maso obalené v česneku a paprice se musí dobře uležet
5 foto Pečeme s Ivou: Jak na parádní kynuté lodičky, aby se v troubě „nerozjely“? Pomůže malý trik při kynutí