Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Jak usušit švestky, aby zůstaly měkké a nezplesnivěly: Snadný postup krok za krokem k lahodnému mlsání
5 foto Hodnocení 9× Chyby při přípravě špaget carbonara: Předejděte pochybení a vařte jako Italové
7 foto Hodnocení 8× Jak našlehat vajíčka? Jednoduše, kvalitně a dokonale to dokážeme třemi způsoby
5 foto Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť
Video Hodnocení 6× Jak oddělit žloutky od bílků? S tímto videonávodem to zvládnou i úplní začátečníci
9 foto Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
8 foto Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Hodnocení 19× Rakvičky pečené ve formičkách většina lidí zná. Znáte ale i žloutkové cukroví vykrajované?
Hodnocení 151× Žloutkové (rakvičkové) cukroví je dalším oblíbeným druhem. Naučíme vás ho péct i bez formiček
Influencer Ostravsky Gastrošef o svém vaření: Úsměv na hubach, jednoduche recepty a legraca, to je hlavni, říká
19 foto V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?
Kotlety na šlehačce: Oblíbenou klasiku z jednoho hrnce dochutí hořčice, báječně chutná i s vrstvou strouhaného sýra