Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Jak skladovat jahody? Pokud je během dvou dnů neplánujete zpracovat, dejte je zamrazit. To má ale svá pravidla
Jednoduchá a univerzální zálivka na salát jen ze tří surovin: Stačí kvalitní olej, ocet a sůl ve správném poměru
5 foto Hodnocení 9× Chyby při přípravě špaget carbonara: Předejděte pochybení a vařte jako Italové
7 foto Hodnocení 8× Jak našlehat vajíčka? Jednoduše, kvalitně a dokonale to dokážeme třemi způsoby
5 foto Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť
Video Hodnocení 6× Jak oddělit žloutky od bílků? S tímto videonávodem to zvládnou i úplní začátečníci
9 foto Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
8 foto Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Hodnocení 19× Rakvičky pečené ve formičkách většina lidí zná. Znáte ale i žloutkové cukroví vykrajované?
Hodnocení 150× Žloutkové (rakvičkové) cukroví je dalším oblíbeným druhem. Naučíme vás ho péct i bez formiček
Pět třešňových dezertů: Voňavá a nadýchaná bublanina, osvěžující nepečené bábovičky nebo úžasně vláčný kakaový koláč
Babské rady, jak vyčistit troubu: Stačí citron, jedlá soda, voda a bílý ocet, pozor musíme dát jen na správné kombinace
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 petdoly 60 min