Jak udělat bezmasý tatarák? Vyzkoušejte netradiční kombinaci tvarůžků a camembertu
Rádi připravujete pokrmy jiným způsobem? V tom případě vyzkoušejte bezmasý tatarák, který si zamilují i ti, co na maso nedají dopustit. Tatarák z tvarůžků a camembertu chutná dokonale na topince s česnekem.
Klasický tatarák (alias tatarský biftek) je připravený ze syrové hovězí svíčkové, která je namletá a dochucená. I milovníci masa si mohou ale pochutnat na bezmasém tataráku, který chutná podobně skvěle na topince potřené česnekem.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit bezmasý tatarák
Tatarák z tvarůžků a camembertu si vychutnají hlavně ti, kteří zbožňují aromatické sýry. Připravit jej můžete i jako lehké pohoštění ke sklence vína.
Na jednu dávku tataráku budete potřebovat tyto suroviny:
- Nejprve sýry nastrouhejte na hrubém struhadle. Červenou i jarní cibulku nakrájejte nadrobno a přidejte k sýrům.
- Dále přimíchejte pivo, olej a všechny ostatní suroviny k dochucení.
- Směs důkladně promíchejte, aby se suroviny spojily, případně tatarák dochuťte solí, pepřem a chilli.
- Hotový bezmasý tatarák nechte krátce uležet a podávejte s čerstvými topinkami potřenými česnekem.
Bezmasý tatarák je na přípravu jednoduchý a hotový během několika minut. Snadno tak vytvoříte lehkou večeři či pohoštění pro návštěvu. Vyzkoušejte recept pomocí rychlého videa a dejte nám vědět do komentáře, jak se vám povedl.
Přejeme dobrou chuť.
Komentáře