Vyzkoušeli jsme sušenky z Popeyes: Jedna domácí vyjde na pouhé 4 Kč. Jsou vláčné a nadýchané a chutnají lépe než originál
Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář
Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
10 foto Hodnocení 2× Moučníky s rebarborou: Máme pro vás dávku inspirace na nejlepší recepty 26. 4. 2024
7 foto Hodnocení 1× Jak správně uvařit rýži? Poradíme, jak tuto přílohu dotáhnout k dokonalosti 25. 4. 2024
7 foto Hodnocení 53× Jak uvařit koprovou omáčku? Podle tohoto postupu ji zvládne každý začátečník 23. 4. 2024
9 foto Hodnocení 166× Znáte blbouny s povidly? Poradíme, z jakého těsta se připravují 21. 4. 2024
6 foto Hodnocení 4× 3 časté chyby při přípravě holandských řízků: Jaké to jsou a jak se jim vyhnout 21. 4. 2024
6 foto Hodnocení 38× Jak připravit těstíčko na obalování? Řízky jsou šťavnaté a těstíčko skvěle křupavé 19. 4. 2024
Hodnocení 10× Jak připravit libečkový olej. Dokonale dochutí polévky i marinády na maso 19. 4. 2024
Hodnocení 4× Jak udělat ředkvičkové pickles? Kvašená zelenina je blahodárná pro naše tělo 18. 4. 2024
9 foto Hodnocení 35× Jaká část chřestu je vhodná k jídlu a kterou naopak vyhazujeme? Poradíme 18. 4. 2024
9 foto Hodnocení 1× Chřest je noblesní vysoce výživná surovina. Víte, jak dlouho chřest vařit? 24. 4. 2024
7 foto Hodnocení 7× Jak naplnit tradiční koláčky? Poradíme, jakou do nich zvolit náplň i jak je zabalit 12. 4. 2024
10 foto Hodnocení 3× Ředkvičkové saláty: Inspirujte se báječnými recepty na jarní saláty 14. 4. 2024