Pomocí šlehací metly připravíte trhané maso jedna dvě. Zkuste to podle videonávodu
Elektrický ruční šlehač má doma snad každý. Kromě přípravy těsta nebo šlehačky se dá využít i k přípravě trhaného masa. Je to snadné, rychlé a šetří to čas, tak proč se tuto vychytávku nenaučit.
Trhané maso je lahůdka, se kterou se setkáme v bagetě, pořádném burgeru, sendviči, ale také třeba na topince. Trhané maso můžete získat díky předlouhému vaření nebo pečení, ale jde to i snadněji – pomocí šlehací metly.
Jak natrhat maso pomocí metly
Bez elektrického šlehače se šlehacími metlami se to neobejde.
- Do mísy dejte dušené nebo pečené maso, které chcete natrhat.
- Zapojte elektrický šlehač a „šlehejte“ maso, dokud nebude natrhané.
- Maso se při mixování krásně rozdělí na menší kousky.
Trhané maso je výborné s BBQ omáčkou i samotné.
Komentáře