Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Elektrický ruční šlehač má doma snad každý. Kromě přípravy těsta nebo šlehačky se dá využít i k přípravě trhaného masa. Je to snadné, rychlé a šetří to čas, tak proč se tuto vychytávku nenaučit.

Trhané maso je lahůdka, se kterou se setkáme v bagetě, pořádném burgeru, sendviči, ale také třeba na topince. Trhané maso můžete získat díky předlouhému vaření nebo pečení, ale jde to i snadněji – pomocí šlehací metly.

Jak natrhat maso pomocí metly

Bez elektrického šlehače se šlehacími metlami se to neobejde.

  1. Do mísy dejte dušené nebo pečené maso, které chcete natrhat.
  2. Zapojte elektrický šlehač a „šlehejte“ maso, dokud nebude natrhané.
  3. Maso se při mixování krásně rozdělí na menší kousky.

Trhané maso je výborné s BBQ omáčkou i samotné.

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli