Burger s trhaným masem

Hovězí maso Doba přípravy: 45 minut 8 názorů

Hovězí maso Doba přípravy: 45 minut 8 názorů

Suroviny 4-5 porcí

1 lžíce rostlinného oleje
2 lžičky uzené papriky
2 lžíce rajčatového protlaku
1 balení Expres Menu Hovězí maso ve vlastní šťávě
1 lžíce vinného octa
6 ks burgerových housek
na ozdobu - ledový salát, rajčat, okurky

Postup přípravy receptu

  1. Rozehřejeme olej a zpěníme na něm uzenou papriku. Přidáme rajčatový protlak a necháme provařit.

  2. Přidáme celé balení Expres Menu Hovězího masa ve vlastní šťávě, maso rozmačkáme na malé kousky a necháme prohřát.

  3. Do směsi přilijeme vinný ocet a necháme zredukovat.

  4. Housku rozkrojíme a naplníme zeleninou a trhaným masem dle chuti.

Poznámka od kuchařky

Expres Menu hovězí maso objednávejte na e-shopu: https://www.expresmenu.cz

Komentáře k receptu Burger s trhaným masem