Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
toprecepty.cz uvařil 21. 3. 2023 13:05 Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky) 0 0 Okomentovat
Historie na talíři: Apačové si pochutnávali na kaktusech a placky pečené nad ohněm ochucovali chilli a divokou cibulí
6 foto Nejmladší kuchař u nás šokoval Jana Krause: 13 letý David připravil dubajskou čokoládu a moderátora tak odzbrojil