uvařila 22. 3. 2010 09:24
banketky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 3. 2010 09:24
banketky
mléko, žloutek, tuk, mouka polohrubá, sůl, cukr, droždí sušené
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Skromná kuchyně: Placky podplamenice sloužily jako výslužka čeledínům. Takhle snadno je uděláte dnes
Zákusek inspirovaný nanukem: Ať božské Míša řezy ovládnou i vaši domácnost!
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka