Perfektní zelné placky podle Ostravskeho Gastrošefa: Nechybí v nich uzené maso, voní majoránkou a krásně křupají
Retro okénko: Oplatky Mila stávaly dříve 2 Kčs. Že je v cukrovince alkohol, to však mnozí netuší dodnes
Szegedinský guláš: Vydatné jídlo s kysaným zelím skvěle zasytí, pro dokonalou chuť je důležité přidat správné koření
Taevita uvařila 11. 9. 2020 16:50 Bleskurychlá sojanéza, neboli majonéza do dělenky (Dělená strava podle LK - kytičky) 0 0 Sojanéza Okomentovat
Dietní recepty Bleskurychlá sojanéza, neboli majonéza do dělenky (Dělená strava podle LK - kytičky) Taevita
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá