Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Anna Kocikova uvařila 15. 11. 2014 15:45 Býčí žlázy na másle s majoránkou 0 0 Žlázy nakrájíme na medailonky a vložíme na rozehřáté máslo Okomentovat
33 foto Anna a Kamila sekly s prací v korporátu a zdravotnictví a začaly péct chleba. Dnes se na jejich krkonošské bochníky stojí fronty
Krémové polévky jako ideální večeře pro děti: Jeden jednoduchý postup stačí na desítky různých polévek
Video Jak barvit vajíčka v cibulových slupkách: Jednoduchý vzor vytvoříte pomocí ozdobného lístku nebo květu
Valašský recept - kuře na saturejce s chutí kachny Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 60 min