Recept na božský salát podle Karla Gotta: Mistr přidával jednu ingredienci, která dává jídlu zajímavý šmrnc
Jak na dokonalou makovou nádivku, která je vláčná i správně hustá? Pomůžou piškoty, rum i přesnídávka
KVÍZ: Jak moc víte o nakládaném zelí? Ověřte si, jak dobře znáte tuto populární specialitu české kuchyně
Zdenka +++ uvařila 2. 11. 2012 17:10 Celozrnná buchta do srnčího hřbetu 0 0 šlehám cukr s vejci Okomentovat
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Jak na dokonalé perníčky krok za krokem: Důležité je odležení těsta, správná tloušťka vyválení i délka pečení
Na domácí radler stačí smíchat pouze dvě ingredience. Chuť však ovlivní jejich pořadí a důležité je správné držení sklenice