uvařil 31. 5. 2011 20:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 31. 5. 2011 20:51
šlehačka pařížská, korpus kakaový, čokoláda hořká, zdobení čokoládové
Přidáno před 14 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Římské saturnálie byly předchůdci Vánoc. Na hostinách se jedlo sele na rožni s vinnou omáčkou i koláčky s nezvyklým kořením
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Odkud je čokoláda? Kakao vařili už Mayové, pro Aztéky byly kakaové boby platidlem